6th Dutch Bio-Medical Engineering Conference
26 & 27 January 2017, Egmond aan Zee, The Netherlands
COMPANY MARKET

Op 26 en 27 januari 2017 organiseren wij  voor de 6e keer de Dutch BioMedical Engineering Conference. Deze conferentie wordt vanuit het veld georganiseerd door verschillende universiteiten en instituten. Het doel is om de onderzoekers (stafleden, postdocs en PhD students uit de Benelux) kennis te laten maken met elkaars werk. Daartoe wordt gedurende 2 dagen een gevarieerd programma geboden van lezingen en poster-presentaties, onderbroken door Social Events. Drie gerespecteerde internationale onderzoekers houden een Invited Lecture. Op de avond van de 1e dag, op 26 januari, wordt er een onderzoeksmarkt georganiseerd, waar diverse verenigingen en onderzoeksgroepen van de deelnemende universiteiten zich kunnen presenteren.
 
Gedurende het hele congres zal een bedrijvenmarkt worden georganiseerd, waar bedrijven zich kunnen presenteren. Het is voor beide partijen, uw bedrijf en onze jonge onderzoekers, goed te weten wat er leeft in de “markt” U kunt hier uw producten presenteren en uw toekomstige werknemers ontmoeten. Op alle voorgaande edities hebben wij ongeveer 300 deelnemers mogen verwelkomen.
 
Wij bieden u aan om gedurende ons congres aanwezig te zijn tegen een geringe bijdrage. Voor een kleine meerprijs kunt u overnachten en meedoen aan ons hele congres, inclusief het diner en de onderzoeksmarkt. Het is ook mogelijk om een van de events te sponsoren. De verschillende mogelijkheden worden hieronder uiteengezet.
 
Voor meer informatie of aanmelding als sponsor of deelnemer voor de company market kunt u zich wenden tot Marion van den Boer via info@bme2017.nl.
 
Sponsor-mogelijkheden

1. Deelname bedrijvenmarkt
kleine stand met 2 posterborden, tafel en stoel, toegang tot lezingen voor 1 persoon: €  450,-
of
kleine stand met 2 posterborden, tafel en stoel, toegang tot lezingen plus overnachting, ontbijt, 2 x lunch, diner, borrel voor 1 persoon: € 600,- 
 
2. Deelname bedrijvenmarkt - SPIN OFF BEDRIJVEN
kleine stand met 2 posterborden, tafel en stoel, toegang tot lezingen voor 1 persoon: €  250,-
of
kleine stand met 2 posterborden, tafel en stoel, toegang tot lezingen plus overnachting, ontbijt, 2 x lunch, diner, borrel voor 1 persoon: € 350,- 
 
3. Snert-avond
Op 21 januari, de vooravond van het congres wordt er in strandtent de Schelp (op ca 150 m van het hotel) een snert/stamppot-avond gehouden, waarop de zojuist gearriveerde deelnemers kunnen genieten van ouderwetse snert en hollandse stamppotten. 
Sponsor–bedrag exclusief voor 1 bedrijf: € 1000,-
 
4. Borrel tijdens wetenschappelijke poster-sessie 
Sponsor-bedrag, exclusief voor 1 bedrijf: € 750,-
 
5. Congresdiner, exclusief en specifiek vermeld op website en in Book of Abstracts: € 2500
 
Alle sponsors worden genoemd op de home-page van onze website www.bme2017.nl en vermeld in het Book of Abstracts.